VLOERVERWARMING

Een PVC vloer leent zich uitstekend voor vloerverwarming. Bij VVN vloerprojecten is het vanaf nu ook mogelijk om vloerverwarming te laten realiseren.

Het uitbesteden van de installatie van vloerverwarming in combinatie met een PVC vloer aan ons heeft voordelen; u heeft één aanspreekpunt en de werkzaamheden worden direct achter elkaar uitgevoerd. Wij verzorgen de totale installatie van de vloerverwarming: van het infrezen van vloerverwarming, het aansluiten van het systeem inclusief het aanbrengen van een energiezuinige pomp, het dichten van de sleuven en het egaliseren tot het aanbrengen van een nieuwe PVC vloer.

 

Voordelen PVC vloeren en vloerverwarming

 • Snelle opwarming:
  Een PVC vloer wordt snel verwarmd door de goede warmtegeleiding. Vloerverwarming zorgt voor een snellere opwarming dan dat een radiator dat doet. Een vloer die eenmaal warm is houdt deze warmte voor lange tijd vast.
 • Energiebesparing:
  Niet alleen de PVC vloer wordt snel warm, maar ook de ruimte waar de vloer zich bevindt zal snel worden verwarmd. Vloerverwarming is over het algemeen zuiniger dan een normale verwarming. Niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee
 • Meer ruimte:
  Wanneer u kiest voor alleen vloerverwarming gaat er geen kostbare ruimte verloren aan radiatoren. U heeft meer ruimte voor meubels en u bent flexibeler qua inrichting.
 • Betere luchtkwaliteit:
  Met vloerverwarming is er sprake van een gelijkmatige verwarming. Er wordt minder stof gecirculeerd en dit zorgt weer voor een betere luchtkwaliteit.