Raamdecoratie

Raamdecoratie is bijna onmisbaar in uw huis. Het heeft verschillende functies, zoals het verminderen van lichtinval, genereren van extra privacy, een betere isolatie en daarnaast zorgt raamdecoratie voor sfeer in uw interieur. Naast vloeren kunt u bij VVN vloerprojecten ook terecht voor raamdecoratie. Wij zijn dealer van horizontale jaloezieën van het merk Veroflex. Uitvoering in hout, leer of aluminium. Houten & lederen jaloezieën geven uw interieur een warme luxe uitstraling. Het is toepasbaar voor rechte ramen in moderne en klassieke interieurs. Ze zijn niet geschikt voor dakramen. Horizontale aluminium jaloezieën kunnen naast normale raamsituaties worden toegepast voor trapezium, ronde en dakraamsituaties. Ook zijn er mogelijkheden voor badkamers.

Een extra voordeel: jaloezieën zijn onderhoudsvrij!

Horizontale houten & lederen jaloezieën

Collectie                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  De collectie Horizontale houten & lederen jaloezieën is afgestemd op de laatste interieur trends. De  collectie omvat meer dan 100 kleuren. Van houtstructuur, tot mat gelakte finish, van antieke finish tot hoogglans kwaliteiten. De lamellen worden afgewerkt met een UV bestendige lak, zodat het zonlicht de kleur niet of nauwelijks kan beïnvloeden. De Houten Jaloezieën worden vervaardigd uit abachi, linde- en bamboehout.

Uitvoering                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 Standaard worden de 25, 35, 50, 70 en 75 mm jaloezieën geleverd met een stalen bovenbak en houten onderlijst. De stalen bovenbak wordt afgewerkt door een houten koof, deze wordt er middels magneten op vastgemaakt. Optioneel  kunnen de 50, 70 en 75 mm jaloezieën worden afgewerkt met een open houten bovenprofiel, het zogenaamde retro systeem, met daaraan het bedieningssysteem gemonteerd, hetgeen de jaloezieën een extra classy uitstraling geeft.

  • Standaard worden de 25, 35, 50, 70 en 75 mm jaloezieën geleverd met ladderkoorden.
  • Optioneel zijn de 25 en 35 mm jaloezieën leverbaar met 16 mm ladderbanden, de 50 mm jaloezieën met 25 of 38 mm ladderbanden en de 70 en 75 mm jaloezieën met 38 mm ladderbanden.

De ladderbanden zijn kleur gecoördineerd uitvoerbaar, maar door een contrasterende kleur te kiezen creëert men een uniek product, dat perfect aansluit op uw interieur.

Bediening
De jaloezieën worden geleverd met trek- en tuimelkoorden. Optioneel zijn de jaloezieën elektrisch leverbaar voor een licht bedieningscomfort.

Horizontale aluminium jaloezieën

Collectie
De collectie Horizontale aluminium jaloezieën wordt gepresenteerd in een breed scala aan kleuren en diverse lamelbreedtes. De collectie omvat ruim 220 kleuren op 25 mm, ruim 120 kleuren op 50 mm en vele kleuren in 16 mm, 35 mm en zelfs 70 mm. De collectie is verkrijgbaar op vijf verschillende lamelbreedtes te weten 16, 25, 35, 50, 70 mm. De lamelbreedte 70 mm is uniek en geeft een robuuste uitstraling.

Uitvoering

  • Standaard worden de 16, 25, 35, 50 en 70 mm jaloezieën geleverd met een stalen bovenbak en onderlijst.
  • Standaard worden de 16, 25, 35, 50 en 70 mm jaloezieën geleverd met ladderkoorden.
  • Optioneel zijn de 50 mm jaloezieën leverbaar met 25 of 38 mm ladderbanden en 70 mm met 38 mm ladderbanden.

Bediening
De 16 mm, 25 mm en 35 mm jaloezieën worden standaard uitgevoerd met trekkoord en tuimelstaaf. Het kantelen van de lamellen kan optioneel met koord. De 50 mm en 70 mm jaloezieën worden standaard uitgevoerd met trek- en tuimelkoord. De jaloezieën kunnen ook als monocommando of met elektrische bediening worden uitgevoerd.