HET “HOUT-GEVOEL …”

Met een beetje verbeelding ruik je de lak en voel je de nerf. Je staart naar de monumentale vloer en vraagt je af wie er allemaal over de brede planken hebben gelopen. Je realiseert je dat er niets zo mooiis als doorleefd hout; verweerd en met nerven. Maar waarom voelt deze houten vloer zo comfortabelaan?

Het geheim van de Therdex PVC vloeren.

therdex-logo
Herringbone-6

De 10 Therdex voordelen

1.  Zeer natuurgetrouwe houtbenadering

2.  Bio weekmakers (ftlaatvrij)

3.  Onderhoudsarm

4.  Lange levensduur

5.  Toepasbaar in vochtige ruimte

6.  Geschikt voor vloerverwarming

7.  Geen streepvorming

8.  Aangename loop-geluidsdemping

9.  Harde, matte PU-beschermingslaag

10.  Maar liefst 15 jaar garantie

Breed toepasbaar
Therdex PVC Vloeren zijn ongevoelig voor vocht en ook toepasbaar in combinatie met vloerverwarming. Daarom kunnen deze vloeren bijna in alle ruimtes toegepast worden. Hieronder enkele voorbeelden van veel toegepaste situaties:
Woonkamer
Keuken
Slaapkamer
Douche / Badkamer
Kantoor
Winkel
Showroom

De vloer is een van de meest beeldbepalende factoren in het interieur. Er zijn echter meer factoren van belang voor het maken van de juiste keuze. Met een Therdex PVC Vloer kiest u voor een topproduct. Een topproduct in alle opzichten. Kwaliteit is voor ons een vanzelfsprekende factor. Het milieu is van ons allemaal. Waar ook ter wereld. Daarom hechten wij waarde aan het testen en keuren van onze producten op alle niveaus. Verplichte labels, maar ook testinstituten die niet verplicht zijn maar wel een weergave zijn van de perfectie in dit opzicht. Belangrijk: Therdex PVC Vloeren zijn voorzien van bio-weekmakers, dus ftlaatvrij. Dat is een belangrijke punt, voor ons, voor u en vooral voor het milieu.

THERDEX collectie

LR THERDEX pvc stone 3
LR THERDEX pvc herringbone 7004
LR THERDEX pvc Amato-2-1