Leef-Beton van Romar Voss : dé moderne betonlook voor vloeren en wanden.

Leef-Beton is een hoogwaardig, waterdicht cementgebonden product. Dit product wordt niet gemengd met water maar met een speciale hars waardoor het sterk en flexibel wordt. De afwerking gebeurt door middel van een speciale Sealer in combinatie met een 2-componenten PU-lak. Door de aparte samenstelling kan Leef-Beton op nagenoeg elke stabiele ondergrond worden aangebracht. Een moderne betonlook uitstraling met grenzeloze designmogelijkheden voor bijvoorbeeld uw badkamer, woonkamer, keuken, toilet of bijvoorbeeld bedrijfsruimte. Geschikt voor wanden, vloeren, meubels, bladen en trappen.

romarvoss-logo

ROMAR VOSS collectie

LR ROMAR VOSS leef beton 10
LR ROMAR VOSS leef beton 4
LR ROMAR VOSS leef beton 2

Eigenschappen

  • Unieke natuurlijke uitstraling

  • Sterk, slijtvast en onderhoudsvriendelijk

  • Naadloos, schimmelvrij en waterdicht

  • Geschikt voor vloerverwarming

  • Kan gewoon over tegels heen

Watervast
Door de unieke samenstelling en afwerking is het zeer sterk en bovendien watervast. Dankzij deze combinatie zijn er vele mogelijkheden en wordt Beton Ciré steeds vaker toegepast in badkamers en keukens. Raadzaam is om te vermijden dat er plekken ontstaan waar langere tijd water op blijft staan. Water, in combinatie met zeephoudende producten, kan na langere tijd ingewerkt te hebben de bescherming laag aantasten.

Slijtvast
Leef-Beton is een sterke, slijtvaste stuc die vanwege de cementbasis duurzamer is dan stucwerk op kalkbasis. Om er voor te zorgen dat het krasbestendig en water- en vuilwerend is wordt er een coating aangebracht. Dankzij de coating is Leef-Beton zelfs geschikt in de keuken als aanrechtblad. Deze coating zorgt er voor dat het stucwerk tot wel 16 uur lang beschermd is tegen o.a. aceton, thee, koffie en wijn.

Naadloos
Leef-Beton is watervast, slijtvast en heeft in tegenstelling tot tegels geen voegen. In de douche is dit een enorm pluspunt. Er zijn namelijk geen voegen die vochtig blijven en gevoelig zijn voor schimmels. De muren zijn makkelijk schoon te houden waardoor schimmel geen kans krijgt.

Hygiënisch
Bacteriën en schimmels kunnen moeilijk hechten op het oppervlakte van Leef-Beton. Het is namelijk een alkalische vloer- en wandafwerking. Dat houdt in dat het van zichzelf al schimmelwerend is en bacteriën zullen zich hier niet thuis voelen. Buiten dit wordt er nog een extra coating aangebracht. Dit maakt Leef-Beton een uiterst hygiënische afwerking voor uw badkamer. Een bijkomend voordeel is dat u geen last meer heeft van schadelijke restproducten van de gebruikelijke schoonmaakproducten.

U bent van harte welkom in onze showroom voor inspiratie en advies.