Heeft u een nieuwe vloer nodig? Of het nu gaat om particulier of zakelijk…veel opdrachtgevers zien er behoorlijk tegenop.

Dat is echt niet nodig. Bij VVN vloerprojecten weten we als geen ander wat het van een vloer in de praktijk betekent. Daarom stellen we alles in het werk om u zo veel mogelijk te ontzorgen. Het vervangen van een bestaande vloer mag de dagelijkse gang van zaken niet of nauwelijks belemmeren. Daarbij moet het leggen van een nieuwe vloer flexibel passen binnen het bouwschema.

Zonder zorgen een nieuwe vloer!

PVC vloeren

PVC vloeren winnen steeds meer terrein ten opzichte van traditionele parket, laminaat of natuursteen vloeren. Een PVC vloer is een kunststof vloer met de uitstraling van hout, beton of natuursteen, dankzij de nieuwste technieken nauwelijks van echt te onderscheiden.

  • Zeer stil en geluiddempend

  • Warm en comfortabel

  • Sterk en duurzaam

  • Natuurgetrouwe uitstraling

  • Overal te leggen, ook in vochtige ruimten

  • Geschikt voor vloerverwarming

  • Ruim aanbod aan decors en kleuren

  • Gemakkelijk in onderhoud

Merken

Wij werken met pvc-vloeren van projectkwaliteit met een slijtlaag van 0,55 mm voor een consumenten prijs.
VVN vloerprojecten is leverancier van topmerken Moods, Moduleo en Vivafloors.

tfd logo
Cunrea logo

Moduleo
Met Moduleo PVC kiest u voor een duurzame vloer met een unieke look.
Moduleo PVC vloeren werden zo ontworpen dat ze de unieke patronen en texturen weergeven die u in natuurlijke houten en stenen vloeren terugvindt. Moduleo PVC vloeren bieden een hele reeks voordelen en scoren op veel vlakken zelfs beter dan hun natuurlijke tegenhangers.

Haal de natuurlijke look van houten en stenen vloeren in huis, maar geniet van de voordelen van Moduleo PVC designvloeren.

NIEUW verkrijgbaar bij VVN vloerprojecten:
Het revolutionaire Moduleo Moods Lijm PVC. Moduleo Moods is een creatieve studio waar u tien unieke formaten kunt combineren met een selectie steen- en houttexturen uit de assortimenten Transform en Impress. U creëert er meer dan 110 prachtige vloerdesigns mee, van klassiek elegant tot superdynamisch. Allemaal met dezelfde kwaliteit en 0,55mm toplaag als in het vertrouwde assortiment.

Mix en match met de room visualizer op moduleo.com en maak gebruik van de handige “share to” module. Inspireer en overtuig uzelf met uw eigen design, want een beeld zegt meer dan 1000 woorden…

VVN vloerprojecten kan iedere vloer van Moduleo leveren.
Kijk voor meer informatie op Moduleo of laat u door ons informeren in onze showroom.

Vivafloors
Vivafloors levert een prachtige collectie PVC Vloeren. De collectie is volledig afgestemd op de wensen van de klant. Voor ieder interieur, voor ieder budget. Vivafloors heeft de vloer waarbij u zich thuis voelt en altijd als ‘beste koop’ ervaart. In lijm en click, houtstructuur en betonlook.

Mocht u kiezen voor een vloer van Vivafloors dan betekent dit, dat u een kwalitatief hoogwaardige vloer in huis haalt voor een passende prijs. En mocht er onverhoopt toch iets misgaan, dan mag u vertrouwen op onze buitengewone service.

De collectie van Vivafloors bestaat uit lijmversie en clickversie vloeren. Zoals de naam al zegt, worden de lijmversie vloeren verlijmd op de ondervloer en zijn clickversie vloeren voorzien van een handig clicksysteem waardoor ze los liggen van de ondervloer.

VVN vloerprojecten kan iedere vloer van Vivafloors leveren.
Kijk voor meer informatie op Vivafloors of laat u door ons informeren in onze showroom.

TFD
TFD is een toonaangevende leverancier op de consumenten- en projectmarkt voor wat betreft Luxury Vinyl Flooring, oftewel PVC vloeren.

Een vloer bepaalt direct de totale sfeer van een ruimte in een leefomgeving. De bewuste keuze voor gebruiksgemak, kwaliteit en toepassingsmogelijkheden maken dat de vloer ook uw eigen persoonlijkheid weerspiegelt.
De PVC vloeren van TFD zijn warm en ‘cool’, oogstrelend zacht en slijtvast hard, in hout of steen toch opvallend dempend. Met een TFD vloer komt een ruimte tot leven.

Onderscheidingen
*Branchewinnaar Succes Award 2016.
*Tomorrow’s Flooring Award 1st Place. 2014
*Financieel gezond Award 2013

TFD Producten
Style: Collectie vloeren in houtstructuur en steenstructuur. Verschillende mogelijkheden geven diversiteit in de ‘look en feel’ van hout of steen.
Creative: Een kleurrijke collectie om mee te spelen en opvallende creaties te maken
Design Art: Een vloerencollectie om echt iets speciaals in een ruimte te creëren
Touch: Een collectie van geweven PVC vloertegels die een levendig karakter hebben.
Innovative: Een vernieuwende manier van afwerking middels een magnetisch systeem.

Wilt u meer informatie over TFD vloeren? Neem gerust contact met ons op.

Cunera
Of het nou gaat om kamerbreed, karpetten, tegels, lopers, traplopers en matten: Cunera levert u zowel in design als in kwaliteit verantwoorde vloerbedekking op natuurlijke basis. De toegepaste materialen zijn wol, sisal, cocos, zeegras, bamboe en als afwerkingsmaterialen leder, jute, katoen en linnen. Het verven en verwerken van de grondstoffen gebeurt op mens- en milieu-verantwoorde wijze. Het designteam van Cunera werkt continue aan de ontwikkeling van nieuwe dessins, kleuren en materiaalcombinaties.

Karpetten met randafwerking, standaard in vele stijlen of naar wens van de klant vormen de specialiteit.

In 1995 ontving Cunera op haar 125e verjaardag een koninklijke onderscheiding en wordt het predikaat ‘bij koninklijke beschikking hofleverancier’ gevoerd.

Wilt u meer informatie over Cunera? U bent van harte welkom in onze showroom op zaterdag van 10u tot 16u en op afspraak.

Betonlook vloeren

PVC vloeren met een betonlook zorgen voor een stoere industriële uitstraling. De vloeren met betonlook zijn op dit moment een van de grootste trends te noemen op interieurgebied. Ze worden weliswaar gewoon gemaakt van PVC maar zijn strak tegen elkaar gelegd waardoor uw vloer de uitstraling krijgt van een volwaardige betonvloer. De tegels zijn 2,5 mm dik en de sterke toplaag is 0,55 mm. De vloer is ideaal om in elke ruimte naar wens te leggen. Of u de PVC-vloer in uw keuken zou willen leggen of in uw badkamer, het past overal!
De vloeren kennen geen vellingkant, de zogenaamde v-groef, en vormen een aaneengesloten geheel waardoor het niet meer te onderscheiden is van een vloer gemaakt uit het echte materiaal. U heeft keuze uit verschillende kleuren om uw persoonlijke smaak tot in de puntjes uit te voeren. Dankzij de huidige technieken verschillen deze vloeren van PVC voor het oog nauwelijks iets van echte betonvloeren. Onze PVC-vloeren groeien in populariteit. Dit komt omdat ze sterk van kwaliteit zijn, milieuvriendelijk en simpel te onderhouden. Ook staat PVC erom bekend dat het geluiddempend werkt en vormt het geen obstakel wanneer u vloerverwarming zou willen installeren.

Gietvloer betonlook
De betonlook gietvloer is gewild. Was de gekleurde naadloze egalisatievloer eerst alleen maar te vinden in bedrijven, magazijnen, werkplaatsen, garages en showrooms, tegenwoordig zie je ze ook steeds vaker in winkels en de woonomgeving. Een gekleurde egalisatievloer geeft elk interieur een heel eigen identiteit. Het hele design kan doorgetrokken worden naar sanitaire ruimten. Het aanbod aan eigentijdse kleuren, structuren en afwerkingen is bovendien zeer uitgebreid. U heeft volop keuze: van natuurlijke tinten tot zeer opvallende kleurstellingen. Gekleurde egalisatievloeren zijn heel praktisch en vergen vrijwel geen onderhoud.

Laat u door ons informeren in onze showroom!

Forbo Eurocol
Beton, maar dan anders

Na uitgebreid ontwikkelen en testen, kwam de afdeling Productontwikkeling van Forbo Eurocol met de innovatieve oplossing BetonDesign op het gebied van vloer- en wandafwerking. Een flexibele pasteuze afwerklaag van ca. 1 mm dik waarbij de hardheid wordt bepaald door de ondergrond maar met de looks van echt beton en zonder de nadelen als stofvorming of snelle vervuiling. BetonDesign is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ideaal voor het snel en probleemloos afwerken van vloeren en wanden met als resultaat een strakke, vlakke vloer en wand met een hightech industriële uitstraling en bijbehorende kwaliteit en duurzaamheid.

Voordelen van BetonDesign zijn:

• Gebruiksklaar

• Fraaie betonuitstraling

• Geschikt voor vloer en wand

• Eenvoudig aan te brengen als dunne afwerklaag

• Stofvrij, slijtvast en vuilbestendig

• Laagdikte slechts ca. 1 m

Wilt u meer informatie over Forbo Eurocol gietvloeren? Neem gerust contact met ons op.

Dekvloeren

Dekvloeren heten ook wel ondervloeren of afwerkvloeren. Ze worden ter egalisatie op de ‘ruwe’ vloerconstructie aangebracht. Het zijn in feite al vloeren op zich, maar we kunnen er naar wens ook een vloerafwerking toepassen. VVN is gespecialiseerd in drie dekvloeren:

Anhydrietvloeren
Een anhydrietvloer is een vloeivloer op basis van gips, waarmee een vlakke ondergrond kan worden verkregen voor elk type afwerking. Door de hoge druk- en buigsterkte kan de anhydrietvloer dunner zijn dan andere vloeren en tevens perfect worden toegepast als zwevende vloer. Tijdens het drogen krimpt de vloer nauwelijks, waardoor zeer grote (bedrijfs)vloeren zonder naden kunnen worden gerealiseerd. Anhydrietvloeren zijn minder geschikt voor vochtige ruimten of waar zeer hoge eisen aan slijtvastheid worden gesteld. Ze hebben de laagste milieubelasting.

Zandcement vloeren
Bij nieuwbouw, aanbouw of verbouw van woningen of bedrijven wordt vaak een zandcement ondervloer gelegd. Deze harde, vlakke vloer is een uitstekende basis voor de gewenste afwerking.
Grote voordelen van de zandcement vloer zijn de goede druksterkte en buigzaamheid en de zeer goede kras- en slijtvaste eigenschappen. Of het nu gaat om een badkamer, een garage of een fabriek, cementgebonden vloeren zijn duurzaam en heel eenvoudig te onderhouden. Bovendien is de vloer brandvertragend. Een zandcement vloer kan snel worden aangelegd en is na 24 uur beloopbaar. Door een speciale behandeling is het zelfs mogelijk de vloer al na 24 uur compleet af te werken.

Geluidsisolerende vloeren
Geluidsoverlast is heel vervelend. In het bouwbesluit worden daarom steeds hogere eisen gesteld aan geluidsisolatie. Anhydrietvloeren en cementgebonden vloeren zijn heel geschikt voor geluidsisolerende maatregelen, omdat ze zwevend kunnen worden toegepast. Hierdoor kunnen we onder de vloer eenvoudig een geluidsisolerend materiaal, zoals zachte platen of foamrollen, aanbrengen. Zo kan het gebruiksgenot aanzienlijk worden vergroot.

Vakkundige vloerreparatie
Geen enkele vloer heeft het eeuwige leven. Ook een betonvloer kan lelijk beschadigen of slijten door ouderdom. Tijdens de ruwbouw kan regenschade aan de pas gelegde vloer ontstaan. En de betonvloer van parkeergarages kan na jarenlang intensief gebruik flink beschadigd raken. VVN maakt er dan snel en efficiënt weer een mooie, strakke vloer van. Dat doen we door alle oneffenheden in de vloer weg te werken met een laag egaline. Afhankelijk van de beschadigingen en de eisen die aan de vloer gesteld worden, kan die laag behoorlijk in dikte variëren. Na het egaliseren is uw vloer weer helemaal klaar voor ingebruikname of de gewenste afwerking.

Vakkundige legservice

U wilt natuurlijk zo lang mogelijk van uw nieuwe vloer genieten. Daarbij is niet alleen de kwaliteit van de vloer belangrijk, maar ook de installatie van de vloer. VVN vloerprojecten werkt alleen met vakmensen. We hebben ruimschoots ervaring in het leggen van PVC vloeren, tapijt en gietvloeren. Onze legservice is vakkundig en voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen.

VVN vloerprojecten als u op kwaliteit wilt staan…