Laat jouw stijl tot leven komen met de vloeren van Desso en Tarkett.

In vijf uiteenlopende stijlen vind je de meest sfeervolle en mooie vloeren. Tarkett heeft een brede collectie pvc vloeren, vinyl, laminaat en tapijt. Verkrijgbaar bij VVN vloerprojecten.

tarkett-logo
PVC vloeren zijn uiterst flexibel. Het materiaal is soepel en stevig in één. Hierdoor is het bijzonder geschikt voor jouw woonkamer, maar ook voor koudere ruimtes of ruimtes waar de temperatuur nog wel eens flink kan schommelen. De keuken, hal of gang bijvoorbeeld.

Tarkett biedt een breed assortiment PVC stroken en tegels met hout- of steendessins en voelbaar reliëf. Er zijn zelfs uitvoeringen waarbij het reliëf precies het decor van de stroken of tegels volgt. Het verschil met echt hout is daardoor bijna niet te onderscheiden. Ook is er een keuze uit brede of juist extra lange planken.

De bovenlaag is UV-verhard. Hierdoor is de toplaag supersterk. Bovendien zijn onze PVC vloeren vervaardigd volgens de Phtalate-vrije technologie. Dat maakt deze vloer uiterst veilig voor mens en milieu. Ook op lange termijn.

Premium Vinyl heeft geweldige antislip eigenschappen. Dit maakt Premium Vinyl geschikt voor allerlei ruimtes in jouw huis. Tarkett heeft een breed assortiment in kleuren en structuren. Zo is het Vinyl zonder of met houtreliëf verkrijgbaar en zelfs met een reliëf dat precies loopt volgens het decor. Het verschil tussen echt hout is bijna niet te onderscheiden. Zo biedt deze vinylsoort een veilige en stijlvolle vloer in één. Een andere mooie mogelijkheid zijn Premium Vinyl stroken & tegels

De bovenlaag is UV verhard. Hierdoor is de toplaag supersterk. Bovendien is Premium Vinyl vervaardigd volgens de Phtalate-vrije technologie. Dat maakt deze vloer uiterst veilig voor mens en milieu. Ook op lange termijn.

Laminaat is en blijft een favoriet voor iedere woning. Vooral op vloeren waar intensief op wordt geleefd. Het laminaat van Tarkett is van oerdegelijke kwaliteit. Hierdoor wordt zonder aarzelen 25 jaar garantie op de vloer gegeven.

Het assortiment biedt een bijzonder ruime keuze aan kleuren, dessins en structuren. En met het longboard laminaat (extra lange planken) komt nog meer nadruk te liggen op de ruimtelijke beleving van de woning.

Tapijt is sfeervol, warm en zacht. Heerlijk als je met blote voeten door het huis loopt. Tapijt geeft een interieur een luxueuze uitstraling. Het kan vrijwel overal worden gelegd. En het onderhoud is veel eenvoudiger dan wordt gedacht. De meeste vlekken verdwijnen gewoon met schoon lauw water.

De materialen, structuren en kleuren waaruit gekozen kan worden zijn vrijwel eindeloos. Breng een ondervloer aan onder het tapijt en het wordt nog functioneler: isolerend én geluiddempend.

Of je nu klassiek woont of modern, groot of klein: een vloerkleed als wooneiland past altijd! Het ideale interieur is persoonlijk, maar moet ook een geheel zijn. Door een vloerkleed op maat toe te passen als wooneiland wordt je zithoek of eetkamer een eenheid. Je verbindt verschillende meubelen – de bank, salontafel en het dressoir – tot een comfortabel geheel. Bovendien vormt het een mooi contrast met de harde vloer, en wordt de ruimte er letterlijk en figuurlijk zachter van. Hoe groter het kleed, des te groter het gevoel van comfort. Onze vloerkleden zijn op elke maat en naar eigen wens te maken, dus aan te passen aan elke ruimte! Speel met de afmeting, de kleur van het tapijt en de verschillende soorten en kleuren afwerkingen.

TARKETT pvc, vinyl en laminaat collectie

LR-TARKETT-pvc-stroken-ID-inspiration-cerused-oak-beige
LR-TARKETT-laminaat-laminart-manor-oak-vogue
LR-TARKETT-vinyl-premium-tattoo-stencil-concrete-black
PARADE-tapijt-palazzo-lavendel-118

TARKETT tapijtcollectie

De uitgebreide tapijtcollectie van Tarkett bestaat uit de merken DESSO, Parade en Bonaparte. Zo heb je ruime keuze uit een gevarieerd assortiment sfeervolle tapijten. Volop keuze voor ieder interieur.
Alle drie de merken bevinden zich in het topsegment van de markt en zijn bij ons verkrijgbaar.
Tarkett

DESSO
Hoe ziet jouw ideale interieur eruit en welke woonstijl spreekt je het meest aan?
Ontdek de vele mogelijkheden van de DESSO home collecties en maak je eigen persoonlijke woonsfeer om heerlijk te wonen en te leven!
topsegment van de markt. Deze producten van DESSO zijn verkrijgbaar bij VVN vloerprojecten.

Parade Studio
Parade Studio is het perfecte tapijt voor een moderne-landelijke sfeer in huis. Door de ribbel structuur krijgt het interieur een stoere basis met een natuurlijke uitstraling. Je bent verzekerd van het gevoel van warmte, luxe en comfort met Parade Studio op de vloer. Verrassend nieuw en levendig is het effect van de naturellen kleuren in combinatie met bijvoorbeeld pistache, jeans, curry of kersen. Met deze trendy kleuraccenten geef je het natuurlijke karakter van het hele interieur een modische draai!

Bonaparte
De Bonaparte-collectie vertegenwoordigt expressieve levensstijlen die variëren van hip en trendy tot meer romantisch. Ontdek jouw eigen lifestyle met Bonaparte.